Trabzonspor'un golcüleri iş başında

Trabzonspor'un hücum hattı, Süper Lig ekiplerini imrendiriyor. Alexander Sörloth, Daniel Sturridge ve Caleb Ekuban performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Trabzonspor'un golcüleri iş başında

Trabzonspor'un forvet oyuncuları Alexander Sörloth, Daniel Sturridge ve Caleb Ekuban gösterdikleri performansla parmak ısırtıyor. İngiliz ekibi Crystal Palace’tan kiralanan Norveçli oyuncu, yıldız çıktığı 20 karşılaşmada 12 gol ve 3 asistle oynadı, krallık yarışında iddialı duruma geldi.

Sturridge ise sezon başı kampı geçirmemesi nedeniyle sık sık sakatlandı ve yüzde 100’üyle oynamadı. Ancak ngiliz süperstar forma giydiği 452 dakikada 5 gol, 4 asist yaptı ve her 50 dakikada bir skora katkı sağladı. 2 buçuk ay sonra sakatlığını atlatan Ekuban ise son oynanan Altay karşısında 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı, gelecek adına iyi sinyaller verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor