Trabzonspor'un gizli kahramanı

Trabzonspor'un galibiyetinin gizli mimarı o oyuncu oldu.

Trabzonspor'un gizli kahramanı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği ve 2-0 geriye düştükten sonra 4-2 kazandığı Kasımpaşa maçının gizli kahramanlarından biri de Portekizli futbolcu Joao Pereira oldu.  

Sağ bek Pereira Kasımpaşa maçında gösterdiği performansla parmak ısırttı. 13. dakikada sağdan gelen ortada arka tarafta Burak'ın indirdiği topu ağlara kafa vuruşu ile gönderen Pereira'nın golü ofsayt gerekçesi ile geçerlilik kazanmadı. 

Sağ kanattan sürekli bindirmeler yapan ve yaptığı ortalarla ceza sahasında tehlike yaratan tecrübeli futbolcu 43. dakikada takım 2-0 geride iken Burak Yılmaz'ın attığı ve takımı umutlandıran golün asistini yaptı.

Trabzonspor'a geldiği günden beri hırslı ve istikrarlı bir performans sergileyen Pereira, 72. dakikada Hugo Rodallega'nın Rövoşata ile atarak takımı 3-2 öne geçirdiği golün asistini yaptı.

Pereira, "İptal edilen gole bir şey diyemiyorum. Sonuçta video hakem var. Bu galibiyet hem bizim hem de takımımızın geleceği açısından önemliydi" dedi.

Trabzonspor'un gizli kahramanı

Trabzonspor'un gizli kahramanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor