Trabzonspor'un gerçek transferi

Bordo mavililerde Yusuf Yazıcı gösterdiği performansla adeta takımın yeni transferi oldu

Trabzonspor'un gerçek transferi

Trabzonspor, kadrosunu devre arasında çok önemli isimlerle takviye edip sıkıntıları büyük ölçüde ortadan kaldırırken, takım içinde yükselen bazı değerler de transfer etkisi yaratmış durumda.


Bu isimlerin başında hiç kuşku yok ki Yusuf Yazıcı geliyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın daha fazla şans vermeye başladığı 19 yaşındaki orta saha, kendisine güvenip destek verenleri mahçup etmedi. Lig ve kupada toplam 7 maçta 555 dakika forma giyen genç yetenek, 3 gol attı, 6 asist yaptı.

Bu performansıyla kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin yokluğunu da unutturan Yusuf Yazıcı, artık teknik direktör Ersun Yanal’ın asları arasında yer alıyor. Yanal’ın bundan sonraki süreçte de oyuncusundan en üst seviyede yararlanmayı planladığı, yeni sezon öncesindeki kampa da Yusuf’tan esinlenerek yine birçok genç ismi alacağı da gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler