Trabzonspor'un galibiyet şifresi

Bordo mavililer 3 puana odaklandı

Trabzonspor'un galibiyet şifresi

Trabzonspor’da yaklaşık 2 haftadır süren Fenerbahçe hazırlıkları artık bugün yapılacak idmanla beraber sona erecek. Kritik maçta galibiyetten başka bir sonucu düşünmeyen Bordo-Mavililer, ezeli rakibine karşı 17 maçlık kazanamama serisini sona erdirmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler’in güçlü ve zayıf yönlerini ezberleyen Fırtına milli arada dersine iyi çalıştı. Teknik direktör Ünal Karaman da ligdeki 4 maçlık galibiyet hasretini unutturmak adına Kanarya’yı devirecek planı hazırladı.

‘Disiplinden kopmayın’

Taraftarın desteğine oldukça güvenen tecrübeli çalıştırıcı, 4-0’lık Galatasaray zaferinde olduğu gibi erken gelecek golün maçı çözeceğine inanıyor. Bu nedenle öğrencilerine sık sık ‘erken gol’ vurgusu yapan Karaman, skor ne olursa olsun oyun disiplininden de kopmamaları gerektiğini belirtiyor. Deneyimli hoca, aynı zamanda savunma ve hücumu takım olarak yapmaları gerektiğini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler