Trabzonspor 13.hafta Galatasaray ile karşılaşıyor işte Muhtemel 11. 30 Kasım 2019

Trabzonspor, Ligin 13. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak. işte muhtemel 11. 30 Kasım 2019

Trabzonspor 13.hafta  Galatasaray ile karşılaşıyor işte Muhtemel 11. 30 Kasım 2019

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında yarın (01.12.2019 Pazar) Galatasaray'ı ağırlayacak.

Medical Park Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Ligde yaptığı 12 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 22 puan elde eden ve ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, sahasında Galatasaray'ı yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'da hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Getafe ile yapılan karşılaşmada teknik direktör Ünal Karaman tarafından dinlendirilen as kadrodaki oyuncuların, Galatasaray maçında görev alması bekleniyor.

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Filip Novak, Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz, kadroda yer alamayacak. Kas zarı yırtığı iyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Daniel Sturridge ile Caleb Ekuban'ın ise 18 kişilik kadroda olabileceği kaydedildi.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini, Sosa, Obi Mikel, Yusuf Sarı, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor