Trabzonspor'un Galatasaray geleneği bozuldu

Trabzonspor Akyazı'da ilk kez Galatasaray'a puan kaybetti

Trabzonspor'un Galatasaray geleneği bozuldu

Süper Lig’de 13. hafta mücadelesinde dün akşam Galatasaray’ı ağırlayan Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Alexander Sörloth’un attığı golün ardından maçta 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, Yuto Nagatomo’nun 90. dakikadaki sayısına engel olamayınca Akyazı’da puanlar paylaşıldı. Medical Park Stadyumu’nda taraftarı önünde oyunun başından ikinci yarının sonuna kadar konuk ekip üzerinde ağırlığını hissettiren Bordo-Mavililer, son dakikada büyük şok yaşadı ve bu sonuçla ligdeki puanını 23’e yükseltti. Fırtına, dün akşam Galatasaray karşısında bir geleneği sürdüremedi... Hüseyin Avni Aker Stadı’ndan Akyazı’ya taşınan Bordo- Mavililer, dün akşamki mücadeleye kadar yeni statlarında Galatasaray’la karşılaştıkları 3 maçı da kazanmıştı. Dün de bu sayıyı 4’e çıkarmaya yaklaşan Trabzon, Nagatomo’nun golü sonrasında bu serisine veda etti.

Hesaplar karıştı!

Ligde haftayı 2 puan kaybıyla kapatan Trabzonspor, zirve yarışında büyük bir yara aldı. 2 maç sonra puan kaybeden Ünal Karaman’ın öğrencileri, 14. haftada Antalyaspor deplasmanına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor