Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi imha planı hazır!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçeyi imha planını hazırladı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi imha planı hazır!

Trabzonspor haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer Maça hızlı başlayarak, baskın futbolla Fenerbahçe'nin direncini kırmaya çalışacak. Bulunacak erken golle sarı lacivertlilerin oyun planı devre dışı bırakılacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde, en yakın takipçisi İttifak Holding Konyaspor'un 17 puan önünde şampiyonluğa koşan lider Trabzonspor, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak. Süper Lig devinin yine tek hedefi galip gelmek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak.

Avcı da tüm hazırlığını bu yönde yaptı. Rakibe göre bir oyun anlayışı ve kadro ile sahaya çıkma düşüncesinde olan başarılı taktisyen, takıma verdiği izin gününü tesislere kapanarak geçirdi.

DAKİKA DAKİKA HAMLE

Eezeli rakiplerinin bugüne kadar istikrarlı bir 11 ile sahaya çıkmayışı üzerine alternatif planlar hazırlandı. Yarınki derbiyi dakikalara bölen ve her an için farklı bir plan ortaya çıkarmaya çalışan tecrübeli teknik adam, deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen hücum futbolu sergiletecek.

İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi ve baskın bir futbol ortaya koymayı düşünen Avcı, öne geçilmesi ya da geriye düşülmesi halinde neler yapacağını da planladı.

Sahaya süreceği 11 ve maç içinde yapmayı planladığı değişikliklerle alakalı da plan yapan Avcı'nın en önemli silahı formda olan hücumcuları.

İSTANBUL 'AVCI'SI

Abdullah Avcı, geçen sezondan bu yana İstanbul'da çıktığı 9 lig maçının tam 8'ini kazandı, birinde de berabere kaldı. Başarılı hoca, müthiş istatistiği yarı Fenerbahçe galibiyetiyle sürdürmek amacında.

TARİH YAZACAK

21 Maçlık deplasman rekorunu kırdı, Akyazı'da geçen sezondan bu yana 20 karşılaşmadır yenilmiyor ve lig tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir puan farkıyla şampiyonluğa yürüyor.

Trabzonspor'a geldiği günden beri istatistikleri alt üst eden Abdullah Avcı, yine bir ilki peşinde. Bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş'ı İstanbul'da mağlup eden Avcı, yarın da Fenerbahçe'yi Kadıköy'de devirirse, kulüp tarihinde aynı sezonda 3 büyük deplasmandan galibiyet ayrılan tek Trabzonspor hocası olarak tarihe geçecek.

GURUR DUYUYORUM

Teknik direktör Abdullah Avcı, takımından çok memnun. İdmanda teşekkür konuşması yapan başarılı hoca, "Gerçekten kaliteli bir takımız. Bugüne kadar hiçbir zaman mazeretlere sığınmadık, çünkü siz buna hiç müsaade etmediniz. Sahada olan, sonradan giren fark etmez, herkes bu parçanın bir bütünü olduğunu gösterdi. Sizinle gurur duyuyorum" dedi.

5 İSİM KART SINIRINDA

Fırtına'da 5 oyuncu Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırında. Peres, Djaniny, Uğurcan, Siopis ve Bakasetas yarın kart görmeleri halinde Göztepe karşılaşmasında görev yapamayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor