Trabzonspor'un eski yıldızı Campbell'dan taraftara mesaj!

Trabzonspor'un 1998-99 Sezonunda kadrosuna kattığı Kevın Campbell Trabzonspor tarihinde iz bırakmıştı.

Haber61 - Spor Servisi - Galatasaray'a attığı 3 gol ile hafızalara kazınan yıldız oyuncu, Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı.


Bugün Sosyal Medya'da Trabzonsporlu bir taraftarın, yıldız oyuncunun Trabzonspor'da forma giydiği dönemi hatırlatarak, gidişine sebep olan olaylar için özür dilemesine yıldız isimden cevap geldi.

O zaman yaşananlar için özür dileyen taraftara Campbell "Trabzonspor'da harika vakit geçirdim ve karadeniz Fırtınasıyla birlikte olmaktan keyif aldım" cevabını verdi. Campell'ın bu cevabı Trabzonspor taraftarlarından büyük beğeni topladı.
Trabzonspor'un 1998-99 Sezonunda kadrosuna kattığı Kevın Campell Trabzonspor tarihinde iz bırakmıştı

Campbell'ın Trabzonspor'da oynadığı dönemde ne olmuştu

1998-99 Sezonunda Gordon Milne'yi alan Trabzonspor, Recep Çetin,Fethi Okuroğlu ve Milosevski isimlerinin yanına bir dönemler Arsenal'da yıldızı parlamış Kevın Campbell'ı da eklemişti.

Kasım 1998 'deki Galatasaray karşılaşmasında 3 gol atan Campbell o sezon lig'de 5 gol kaydetmişti. Şubat ayında Trabzonspor'un Kocaelispor'a 3-0 yenilgisi sonrası dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın aykırı yorumu ve taraftyarların "Gol makinası aldık çamaşır makinası çıktı" söylemi Campbell'in gidişinin habercisiydi.

Daha sonra Campbell adına düzenlenen yemeğe katılmadı ve ipleri kopardı. 23 Mart 1999'da da Tükiye'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler