Trabzonspor'un eski teknik direktörü 3. lig ekibiyle anlaştı!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Gölcükspor ile anlaştı.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü 3. lig ekibiyle anlaştı!

Yozgatspor deplasmanında 4-2’lik mağlubiyetle dönen Gölcükspor’da fatura Taner Gülleri’ye kesildi. Gülleri ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Kırmızı-Siyahlı ekip, takımın başına Kocaelispor’un eski Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nu getirdi.

TANER GÜLLERİ, “ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIM”

Bir dönem Kocaelispor forması altında gol krallığı yaşayan Taner Gülleri’nin Gölcükspor’daki teknik direktörlük kariyeri çok fazla sürmedi. Gölcükspor’un başında 13 hafta kalan Taner Gülleri 15 puan topladı, takımı düşme hattının hemen üzerinde bıraktı. Gülleri, “Kısıtlı imkanlar ve kadroyla elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Son dönemde yönetim içindeki çekişmelerde bize olumsuz yansıdı. Zaten sağlıklı bir çalışma ortamı da kalmamıştı. Gölcükspor ve Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.

TEKELİOĞLU, LİGİN İKİNCİ  YARISINDA BAŞLAYACAK

Gölcükspor’un yeni Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, takıma ligin ikinci yarısında katılacak. Sadi Tekelioğlu’nun yardımcıları Taner Yılmaz, Ahmet Başkır ve Harun Beklemiş dün takıma ilk çalışmayı yaptırdı. Kardeşi rahatsız olan Sadi Tekelioğlu’nun ise ligin ilk yarısında sadece takımın başında olacağı öğrenildi. Tekelioğlu yaptığı açıklama da, “Yönetim kurulu ile konuştum, özel durumumu anlattım. Bu süre içinde takımı yardımcılarım çalıştıracak, ben de antrenmanlara gelmeye çalışacağım. Ama maçlarda takımın başında olacağım” dedi.

TEKELİOĞLU, 2005-2006 YILINDA KOCAELİSPOR’U ÇALIŞTIRDI

Gölcükspor’un takımın başına getirdiği Sadi Tekelioğlu, 2005-2006 sezonunda Kocaelispor’da görev yaptı. 15 Ağustos’ta Kocaelispor ile sözleşme imzalayan Tekelioğlu, 4 Ekim’de takımdan ayrılmıştı. Sadi Tekelioğlu, geçen yıl ise 3.Lig’de Trabzon Hekimoğluspor’u çalıştırdı, Aralık’ta ise ayrıldı. Trabzon Hekimoğlu, geçen yıl 3.Lig’de şampiyon olmuştu. Sadi Tekelioğlu, en son Trabzonspor A takım ve Gelişim Teknik sorumluluğu görevinde bulundu. Daha önceki yıllarda da Sarıyer ve Adana Demirspor takımlarında çalıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor