Trabzonspor'un eski oyuncusundan iddialı açıklama: "Trabzonspor'da kalsaydım..."

Trabzonspor'un eski oyuncusu iddialı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski oyuncusundan iddialı açıklama: "Trabzonspor'da kalsaydım..."

Göztepe'den devre arası transfer döneminde Bandırmaspor'a kiralanan Gökhan Karadeniz, yaptığı açıklamada "Trabzonspor'a gitmem benim açımdan süper oldu. Trabzonspor'da hatalar yapmadım, vicdanen rahatım. Trabzonspor'da kalsaydım, her şey faklı olabilirdi. Kendime hala güveniyorum" dedi.

'GÖZTEPE MAÇINA AYRI MOTİVE OLMADIM'

Göztepe karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirten Gökhan Karadeniz, "Göztepe maçına ayrı bir motive olmadım. Her maçta aynı futbolu oynamaya çalışıyorum. Bu maça takım olarak iyi hazırlandık. Düşme hattındaki takımız bu maçı kazandık ve çok mutluyuz" dedi.

'HEDEFİM BÜYÜK TAKIMLAR VE MİLLİ TAKIM'

Kariyerinde duraklama döneminin olduğundan bahseden Gökhan, büyük takımlarda forma giymek istediğini açıkladı. Genç oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanların futbol hayatında iniş-çıkışlar oluyor. Burada benim de hatalarım oldu. Bir buçuk, iki yıl duraklama dönemim oldu, bu süreçte yaşadığım sakatlıkta oldu. Bunlardan ders çıkardım. Büyük takımlarda oynamak istiyorum. Milli Takım hedefim var. Yeteneğime güveniyorum. Trabzonspor'a gitmem benim açımdan süper oldu. Trabzonspor'da hatalar yapmadım, vicdanen rahatım. Trabzonspor'da kalsaydım, her şey faklı olabilirdi. Kendime hala güveniyorum" dedi.

'MUSTAFA UĞUR TAKIMA MUTLULUK GETİRDİ'

Mustafa Uğur'un gelişinin takıma olumlu yönde yansıdığını belirten, "Mustafa Uğur hoca karakterli bir insan. İlk defa çalışıyorum. Mustafa hoca takıma mutluluk getirdi. İnşallah bu sezon ligde kalacağız" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler