Trabzonspor'un eski oyuncusundan Burak Yılmaz'a destek

Trabzonspor'un eski oyuncularından Erman Özgür Burak Yılmaz'a destek verdi.

Trabzonspor'un eski oyuncusundan Burak Yılmaz'a destek

Trabzonspor’un eski oyuncularından Erman Özgür, son zamanlarda Trabzonspor ile Burak Yılmaz arasında yaşanan kriz hakkkında yorumlarda bulundu. Oyuncunun parasını istedi diye haksız olmadığını belirten Özgür “Bu tip durumlarda borçlu olan tarafın problemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Erman Özgür’ün o yorumu:

Burak Yılmaz özelinde önce saha içine bakalım. Galatasaray maçı çok aldatmamalı. Sezon genelinde eğer Trabzonspor, bir hedef takımı olacaksa şampiyonluğa oynayacaksa, Rodellaga’dan daha fazla Burak Yılmaz’a ihtiyacı olur. Sezon genelinde kariyerinde 20 gol barajını yakalamış bir oyuncudan bahsediyoruz burada. Trabzonspor’un böyle bir santraforu elinin tersiyle itmesi doğru değil. İkicisi maddi konularda ben her zaman borçlu olan tarafın problemli olduğunu düşünürüm. Siz takım kaptanınızla dialoğunuzu düzgün tutmazsanız o da kalkıp sizi federasyona şikayet eder. Oyuncunun alacağı varken neden alacağı vardı diyemezsiniz. Ama Trabzonsorlu yöneticiler alacağını bildiği Burak Yılmaz’a telefon açıp daha uygun bir zamanda ödeyeceğini söyleseydi bu tip polemiklerin yaşanmayacağına inanıyorum ben. Yani İş bana göre Trabzonspor yönetiminde bitiyor. Alacağı olan bir oyuncuya neden beni federasyona verdin demek çok doğru değil. Bunu Türk oyuncu yapınca başka bir sınıfa koyuyoruz, yabancı oyuncu yapınca haklı oluyor. Türk oyuncu ile yabancı oyuncuyu bu konuda ayırmamak lazım diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor