Trabzonspor'un eski futbolcusu Marcelinho yeniden sahaya indi

Marcelinho İnme geçirdi, 15 gün sonra yeniden sahaya indi

Trabzonspor'un eski futbolcusu Marcelinho yeniden sahaya indi
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Brezilyalı ünlü futbolcu Marcelinho Parabia, inme geçirdikten 15 gün sonra yeniden sahaya indi.

Brezilya'da yayın yapan globoesporte'de yer alan habere göre; 15 gün önce inme geçiren ve beynindeki kan dolaşımıyla ilgili sağlık sorunu yaşadığı açıklanan 42 yaşındaki futbolcu hastaneye kaldırılmıştı. Futbolu bıraktığı açıklanan tecrübeli futbolcu 10 gün hastanede kaldıktan sonra 5 gün de evinde dinlendi ve ardından yeniden sahalara dönme kararı aldı.

Brezilya'nın Treze takımında forma giyen Marcelinho Parabia, dün yeniden kontrolden geçtikten sonra Campina Grande'deki Presidente Vargas Stadı'nda kulübünün fiziksel antrenörlerinden Renan Barros tarafından denenmek üzere sahaya çıktı.  Barros, Marcelinho'ya 30 gün boyunca fiziksel çalışmadan uzak durması gerektiğini söyledi. 

Marcelinho'nun 10 günlük kas tedavisinin ardından yeniden kontrolden geçeceği belirtilirken 30 gün sonra da sahada denemelere çıkacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor