Trabzonspor'un eski futbolcusu antrenör oldu

Futbol kariyerine son vererek antrenörlüğe geçiş yaptı

Trabzonspor'un eski futbolcusu antrenör oldu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un 2010-11 kadrosunda yer alan futbolcularından Hrvoje Cale 33 yaşında futbolculuk kariyerine son vererek antrenörlüğe geçiş yaptı.

Cale ile ilgili bu gelişmeyi bordo mavili ekibin eski idari menajeri ve Haber61 yazarı Caner Çuvalcıoğlu duyurdu. Çuvalcıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı bilgide Cale ile görüştüğünü ve Hırvat futbolcunun Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana takımında antrenörlük yapmaya başladığını belirtti. Çuvalcıoğlu "Eski futbolcumuz Hrvoje CALE ile dün biraz sohbet ettik.6 ay önce futbolu bırakmış Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımında yardımcı antrenörlük yapıyormuş.Son şampiyonluğumuzda önemli katkıları vardı.Biraz tembeldi ama çok uyumlu, kaliteli bir insandı. Umarım çok başarılı olur" ifadelerini kullandı.

Cale , 2008 yılında geldiği Trabzonspor'dan 2011 sezonunun tamamlanmasıyla Alman ekibi Wolfsburg'a gitmişti. Hırvat solbek son olarak Hırvatistan'da Inter Zapresic takımında forma giymişti.
Trabzonspor'un eski futbolcusu antrenör oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor