Trabzonspor'un efsane isminden flaş sözler "Ersun Yanal takımı böldü"

Efsane oyuncu Ali Kemal Denizci Trabzonspor'u masaya yatırdı

Trabzonspor'un efsane isminden flaş sözler "Ersun Yanal takımı böldü"
Üst üste alınan galibiyetlerin Trabzonspor'u kabus görmekten kurtardığını söyleyen Ali Kemal Denizci, "Her şey kötü giderke alınan seri galibiyetler can suyu oldu. Hedef konusunda ikinci yarıda ak mı kara mı ortaya çıkacak" diye konuştu.

GÖZ ARDI EDİLEMEZ

 Trabzonspor'un efsane ismi Ali Kemal Denizci çarpıcı açıklamalarda bulundu Bordo-Mavili ekibin iyi oyun ortaya koymasa da sonuca gitmesini bildiğini söyleyen Denizci, 'Tükenmişlik sendromu yaşayan bir Trabzonspor 4 hafta öncesine kadar vardı. Üst üste alınan galibiyetler bir anlamda takımın can suyu oldu. Camiayı kabustan uyandırdı. Belki iyi oyun ortaya koyulmuyor ama sonuca gidilmesi biliniyor. Önemli olan kazanmak ama her zaman şanslı olmayabilirsiniz. Bunu da göz önünde bulundurmanız gerekiyor" diye konuştu.

 HEYECANLANDIRILMALI

Üst sıralardaki takımların puan kaybı yaşaması, Trabzonspor'un’ da seri galibiyetler yakalamasının Bordo-Mavili ekibin farklı hesaplar içerisinde olmasını sağladığını belirten Denizci, "Burada asıl hesaplar ikinci yarıda takımın ortaya koyacağı performansa bağlı yapılacak. Siz futbol kalitenizi üst seviyeye çıkarırsanız hedef içerisinde kendinizi zaten bulursunuz. Bir bakın Beşiktaş'a, puan kaybettiği maçta bile futbolu heyecan ve zevk veriyor. Trabzonspor henüz o ambiansı yakalayamadı. Devre arası, takımın oyun anlamında tat vemesi açısından iyi bir fırsat. Bu iyi değerlendirilmeli" ifadelerini kullandı.

ENTERESAN OLACAK

Ligde bu sezon şampiyonluk yarışının çetin geçeceğini vurgulayan Denizci, şöyle devam etti: "Bu sezon çok enteresan bir yarışın yaşanacağına inanıyorum. Beşiktaş puan kayıpları yaşasa da şampiyonluğun en güçlü adayı. Fenerbahçe son dönemlerde toparlanma sürecinde. Galatasaray son haftalarda sendelese de bu yarışın içerisinde olacak kalitede bir takım. Başakşehir ise sonuna kadar bu heyecanı yaşayacak bir takım hüviyetinde. Trabzonspor, isminin bu takımlar arasında zikredilmesi için daha fazla savaşmalı ve oyun kalitesini artırmalı. Sonuçta bu iş teknik heyet ve futbolcuların kafalarında bitiyor."

YANAL BÖLDÜ ÇALIMBAY BİRLEŞTİRDİ

Ersun Yanal dönemi ile Rıza Çalımba dönemini kıyaslayan Ali Kemal Denizci, "Ersun Yanal döneminde takımın içi karışıktı. Öyle ki Yanal döneminde takım 5'e bölünmüştü. Hocalığı bile oyuncular tarafından tartışılır duruma gelmişti. Şimdi öyle mi? İşine sahip çıkan, başarı için oyunculanyla iyi iletişimler kuran, dürüst bir hoca Çalımbay. Siz eğer takımın içindeki birlikteliği, kenetlenmeyi üst düzeyde sağlarsanız bunun mükafatını alırsınız. Çalımbay'ın yaptığı bu. İşine dört elle sarılıyor. Başarıya gidilecek yolun ne olduğunu çok iyi biliyor" diye konuştu.

(karadeniz)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor