Trabzonspor'un Doğuhan Aral Şimşir transferinde faiz engeli

Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor'un Doğuhan Aral Şimşir transferinde faiz engeli

Spor Toto Süper Lig'i ve kış transfer dönemini lider götüren Trabzonspor, gençleşme projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz ekibinin Danimarka'dan Midtjylland takımında oynayan Doğuhan Aral Şimşir transferinde sona geldiği belirtilirken, iki kulüp arasındaki anlaşma detayları ortaya çıktı.

Anlaşmanın detayları

Midtjylland ile Trabzonspor, 2 Milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya vardı. Bu ücretin, 4 taksit üzerinden ödeneceği kaydedilirken, Danimarkalı kulübün, ödemenin gecikmesi durumunda faiz işleneceğine dair bir madde eklemek istemesi, pürüz yarattı. Bu pürüzün ise kısa sürede aşılması bekleniyor.

Doğuhan Aral'dan bu sezon 9 gol, 2 asist

İki kulübün anlaşmasını ve resmi sözleşmeyi imzalamayı bekleyen 19 yaşındaki Doğuhan Aral Şimşir, bu sezon FC Midtjylland ile 13 karşılaşmada görev aldı. Çıktığı maçlarda 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran genç sol kanat, 2 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Türkiye'yi seçecek

Kariyeri boyunca 66 maça çıkan 19 Haziran 2002 doğumlu genç oyuncu, toplam 27 gol, 16 asist üretti. Genç yıldız adayının, milli takım tercihini ise Türkiye'den yana kullanacağı belirtildi. Trabzonspor'ın, oyuncu ile anlaşması durumunda, yerli statüsünde oynatabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor