Trabzonspor'un dersi savunma

Trabzonspor milli arada savunma zaafları üzerine çalışacak

Trabzonspor'un dersi savunma
Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi "savunma".

İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla gol yediği sezon başlangıçlarından birini yaptı.

Takımın attığı gol sayısından memnun olan teknik direktör Ersun Yanal milli takım arasında hücum dengesini bozmadan savunma yapmanın formüllerini arıyor.

Yenen 15 golün sadece savunma oyuncuları tarafından yenmediğini düşünen tecrübeli teknik adam takım savunmasının üzerinde duruyor.

Yanal'ın milli arada hücum hattında en uçta oynayan oyuncudan savunma hattına doğru kademeli bir savunma prensibini oyuncularına aşılamayı hedeflediği öğrenildi.

Bu sezon stoper pozisyonunda Uğur-Durica, Uğur-Mustafa Akbaş ve Okay-Durica ikililerini savunmanın ortasında değerlendiren Ersun Yanal'ın Teleset Mobilya Akhisar Belediyespor mücadelesi öncesinde antrenman performansına göre kararını vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler