Trabzonspor'un deplasman masraflarını o karşıladı

Trabzonspor işadamı Birhan Emre Yazıcı'ya teşekkür etti

Trabzonspor'un deplasman masraflarını o karşıladı

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un deplasman maliyetlerini işadamı Birhan Emre Yazıcı'nın karşıladığı açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan bordo mavili kulüp işadamı Yazıcı'ya teşekkür etti

 NKY Mimarlık Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Emre Yazıcı , Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı için başkente giden bordo mavili ekibin yönetim kurulunu yemekte ağırladı. Takımın deplasman masraflarını da karşılayan Yazıcı’nın yemeğine Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Başkan Yardımcılar Emin Kahraman, Önder Bülbülbüoğlu ve Müminhan Bilgin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan, Yusuf Hayırlıoğlu, Dursun Ali Sakarya, Eda Lermi, Lokman Sadıklar ile Tuncay Uzunal da katıldı. Asbaşkan Alp, Yazıcı’ya teşekkür ederken, kendisine isminin yazılı olduğu forma  hediye etti.

Trabzonspor'un deplasman masraflarını o karşıladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor