Trabzonspor'un defansı evlere şenlik!

Trabzonspor'un defansı yol geçen hanı gibi...

Trabzonspor'un defansı evlere şenlik!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldu.

Bordo mavililerde savunmada yaşanan sorunlar bu maçta yeniden ortaya çıktı. Pereira, Okay, Hubocan ve Novak'tan oluşan defans hattı Kasımpaşa karşısında bibirinden tamamen uyumsuz bir görüntü çizdi. Yenilen gollerde bariz hatalar yapan savunmacılar hem teknik direktör Rıza Çalımbay'ı hem de taraftarları çileden çıkardı.

İlk yenilen golde Diagne, Hubocan ve Novak'ın arasından yükselerek kafayı vururken Mensah'ın attığı 3. golde Novak'ın boşalttığı alanda oluşan pozisyon Okay'ın hamle yapmakta geç kalmasıya golle sonuçlandı. Kasımpaşa'nın 4. golünde ise İlhan metrelerce topu rahatça sürerken Trezeguet köşeden vuruşunda Novak sadece bakmakla yetindi. Son golde ise Pereira ile Okay'ın anlaşmazlığında top rakipte kaldı ve pozisyon golle sonuçlandı.

Yenilen 5 golün 4'ünde bariz defans hatası net şekilde görüldü.  Okay'ın DA stoperde oynadığı son maçlarda benzer hatalar yaptığı da gözlerden kaçmadı.

TREZEGUET'E ÖNLEM ALINMADI

Öte yandan maç boyunca rakibin en etkili isimi olan ve bu maça kadar 11 golü bulunan Trezeguet'eye önlem alınmaması skora büyük etki etti. Mısırlı futbolcu attığı 2 golle gol sayısını 13'e çıkarırken diğer gollerin de asistini yaptı. Yetenekli oyuncu adeta tek başına Trabzonspor defansını yıkarken bordo mavililerce bu kadar serbest bırakılmasına ise anlam verilemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor