Trabzonspor'un defansı dökülüyor! Yeniler de çare olmadı

Trabzonspor defansif anlamda büyük sıkıntılar yaşarken yapılan transferlerden de katkı alınamadı

Trabzonspor'un defansı dökülüyor! Yeniler de çare olmadı

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı ligin puansız takımı Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Bordo mavili ekipte takım savunmasında yaşanan zaaflar yine gözler önüne serildi. Geçen yıldan beri Trabzonspor'un en büyük sorunu olan orta sahada defansif direnç olmaması ve savunmada verilen açıklara bu yıl da çare bulunamadı.

Dün oynanan karşılaşmada da rakip orta alanı oldukça basit geçerken yeni transferlerden Obi Mikel'in ön libero pozisyonunda etkili olamadı. Mikel'in yanı sıra Abdülkadir Parmak ve Sosa'nın da defansif anlamda yetersiz olması rakip ataklarının anında savunma bölgesiyle karşı karşıya kalmasına neden oldu.

YENİ STOPERLERDEN KATKI YOK

Bordo mavililer sezon başında kadrosuna dahil ettiği Fernandes ve Campi'den de henüz istediği katkıyı alamadı. Yetersiz olan savunma bölgesinde direkt oynayacak bir stoperin takıma katılması beklenirken iki yeni transferde Hüseyin ve Hosseini'nin arkasında kaldı. AEK karşısında yaptığı kritik hatayla eleştiri toplayan Fernandes dün akşam maça 11'de başlasa da sakatlanarak oyundan çıktı.

Yeni transferlerden istenen katkıyı alamayan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın defansif sorunlara yeni bir çözüm araması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor