Trabzonspor'un defansı alarm veriyor

Bordo mavililerde en büyük sorun defans hattında yaşanıyor

Trabzonspor'un defansı alarm veriyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk 6 haftada 7 puan toplayarak beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor sadece bir maçta kalesini gole kapatabilirken, 8 gol yiyerek savunmada kötü performans ortaya koydu. Bordo- mavili takım Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında birer gol yerken, Göztepe karşısında ise 2 golü ağlarında gördü. Fırtına sadece evindeki Galatasaray derbisinde kalesini kapatırken, mücadeleyi 4-0 kazandı.

İLK YARIDA DAĞILIYOR
Fırtına ligde yediği 8 golün 6'sını ilk yarılarda kalesinde gördü. Bu da savunmanın dirençsiz olduğunun kanıtı. İkinci yarılarda ise Medipol Başakşehir ve MKE Ankaragücü karşılaşmalarında birer olmak üzere sadece 2 gole geçit verildi.

STOPERLER İSTİKRARSIZ
Sezon öncesi Uğur Demirok, Hubocan, Durica ile yollarını ayırıp Toure ve Hosseini'yi transfer eden Trabzonspor, stoperde yine istikrarı sağlayamadı. İlk 6 haftada 3 kez Toure-M. Akbaş, 2 kez Hosseini- Toure, 1 kez Akbaş-Hosseini bu bölgede görev yaptı. Aranan ikili bulunamadı.

TRABZON'UN GOL YEDİĞİ DAKİKALAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor