Trabzonspor'un da gündemindeydi takımına veda etti!

Trabzonspor'un da gündemine gelen Salih Uçan dün resmen ayrıldı.

Trabzonspor'un da gündemindeydi takımına veda etti!

Alanyaspor'da gösterdiği performansı ile Süper Lig devlerinin gözdesi olan Salih Uçan dün sözleşmesi sona erdi ve veda etti. Serbest kalan yıldızın yeni adresi şimdiden belli oldu.

Süper Lig'de transfer çalışmaları başladı. Alanyaspor'da sözleşmesi sona eren ve dün Akdeniz ekibine veda eden Salih Uçan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Aytemiz Alanyaspor’a teşekkür ederken kariyeri ile ilgili yeni bir sayfa açacağını ifade etti.

HEYECAN YARATTI 

Adı son dönemde transfer listelerinin ilk sırasında yer alan Salih Uçan’ın “Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor” sözleri heyecan yarattı. Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’a transferi konuşulan eski Fenerbahçeli Salih Uçan’ın siyah beyazlılar ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve anlaşmanın sağlandığı belirtiliyor.

3 YILLIK İMZA 

Beşiktaş’ın ilk transferinin Salih Uçan olacağı kesin gibi. Başarılı orta saha oyuncusu Aytemiz Alanyaspor’a paylaştığı bir mesajla veda etti. Kartal ile 3 yıllık sözleşmenin altına imza atacak orta saha oyuncusu artık gün sayıyor. 27 yaşındaki futbolcu, 10 Haziran'da transfer dönemi başlar başlamaz resmi sözleşmeyi imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor