Trabzonspor'un da gündemindeydi! 35 Milyon TL'lik teklif

Kayserispor'u genç Kalecisi Doğan Alemdar için 35 Milyon TL'lik teklif geldi.

Trabzonspor'un da gündemindeydi! 35 Milyon TL'lik teklif

Trabzonspor'un da gündeminde olanKayserispor'da geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken genç kaleci Doğan Alemdar için Lyon devrede. Fransız ekibi, 19 yaşındaki eldiven için Kayserispor'a 35 milyon TL değerinde teklif yaptı. Sarı-kırmızılıların bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Fransa'nın güçlü ekibi Lyon, Kayserispor'un genç kalecisi Doğan Alemdar'a talip oldu. Geçen sezon gösterdiği performansla övgü alan 19 yaşındaki kaleci için Kayserispor'a resmi teklif yapıldı.

TRANSFER 1 HAFTA İÇİNDE RESMİYET KAZANACAK

Sezon içerisinde yakından takip edilen Doğan için kulübe 35 milyon TL'lik (3.5 milyon euro) resmi teklif geldi. Adı Süper Lig ve Avrupa'dan birçok takımla anılan 19 yaşındaki kalecinin de kariyerine yurtdışında devam etmek istediği belirtildi. Kayserispor yönetimi de öneriye son derece sıcak. Lung'un da iyileşmesiyle kaleci sıkıntısı kalmayan kulübün ekonomik açıdan da rahatlamak adına 35 milyon TL teklifi kabul edeceği kaydedildi. Transferin bir hafta içinde resmiyet kazanma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler