Trabzonspor'un da gündeminde olan Salih için flaş açıklama!

Trabzonspor'un da gündeminde olan Salih Uçan için menajerinden açıklama.

Trabzonspor'un da gündeminde olan Salih için flaş açıklama!

Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un peşinde olduğu başarılı orta saha oyuncusu ile ilgili menajeri önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı büyük çekişmeye sahne olurken, takımlar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Süper Lig devleri Salih Uçan'ı paylaşamıyor.

KÜLLERİNDEN DOĞDU

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 39 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyer rekoru kıran Salih, adeta küllerinden doğdu

"İLERİYE DÖNÜK PLANLARIM VAR"

İsmi dev takımlarla anılan Salih Uçan geleceği ile ilgili "İleriye dönük planlarım elbette var. Alanyaspor'da inşallah yine skora katkı veririm. Maç maç önüme bakıyorum" açıklamasını yapmıştı.

KULÜPLER PEŞİNDE 

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor’da gösterdiği performans ile dikkatleri çeken 27 yaşındaki oyuncu, 3 büyük kulübün transfer listesinde girdi. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Salih Uçan’ı kadrosuna katmak istiyor.

'BİR KULÜPLE ANLAŞMADIK' 

Salih Uçan'ın durumuyla ilgili menajeri Koray Uzun açıklamalarda bulundu. Uzun Salih’in için anlaştıkları bir kulüp olmadığını açıkladı.

5 KULÜP SALİH İLE İLGİLENİYOR 

"Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra İtalya ve İspanya’dan 2 kulüp Salih ile ilgileniyor. Alanyaspor ile sözleşmesi devam ettiği için farklı bir kulüple resmi görüşmemiz veya anlaşmamız olmadı."

"SALİH KARARINI VERMEDİ" 

"Fakat kulüplerin teması var. Alanyaspor ile de yeni sözleşme için görüşmemiz olacak. Salih henüz kararını vermedi. Tercihini sezon sonu yapacak."

3 GOL 7 ASİST 

Bu sezon Akdeniz ekibi ile 39 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 3 gol attı 7 asist yaptı.

78 MİLLİ OLDU 

27 yaşındaki futbolcu, İsviçre'nin Sion takımında 20 maçta forma giymişti. Salih, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor