Trabzonspor'un Avusturya kampı raporu!

Trabzonspor, 20 Temmuz'da başladığı ikinci etap kamp çalışmalarını dün itibari ile tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Peki Trabzonspor'un Avusturya kampı nasıl geçti? Neler yaptı? İşte detaylar...

Trabzonspor'un Avusturya kampı raporu!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

İlk etap kamp çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü Avusturya hareket ederek ikinci etap kamp çalışmalarına başlamıştı. 29 Temmuz'da oynanılan Hellas Verona maçı sonrası izne ayrılan ekip, 3 gün sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak Sparta Prag maçı hazırlıklarına başlayacak.

- İŞTE TRABZONSPOR'UN AVUSTURYA KAMPI RAPORU -

Trabzonspor'un Avusturya'nın Linz kentinde yaptığı kampa şu isimler katıldı:

Arda Akbulut, Azat Kuçkar, Erce Kardeşler, Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Serkan Asan, Kamil Ahmet Çörekçi, Abdurrahim Dursun, Filip Novak, Majid Hosseini, Ahmet Baha Bilgin, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Doğan Erdoğan, Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Cafer Tosun, Murat Cem Akpınar, Kerem Baykuş, Ahmet Canbaz, Yusuf Yazıcı, Behlül Aydın, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Nemanja Andjusic, Anthony Nwakaeme, Donis Avdijaj, Ahmet Eren, Salih Kavrazlı, Koray Kılınç ve Muhammet Akpınar.

Trabzonspor'un yeni transferi Obi Mikel Afrika Kupası'nda olması sebebiyle kampa katılamazken, sakatlığı sebebi ile Onazi ve Fırat Can, milli takımlarda bulunmaları sebebiyle Atakan Gündüz ve Taha Tunç'da Avusturya kampına dahil edilmedi. Afrika Kupası'nda milli takımı elenen Caleb Ekuban'da kampa sonradan dahil oldu.

Trabzonspor'un Avusturya kampı raporu!

4 MAÇ 4 BERABERLİK

İlk hazırlık maçında Macar ekibi Haladas Szombathelyi ile karşılaşan Bordo-Mavililer, rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Maç programında Katar'ın Ajman Kulübü ile planlanan 23.07.2019 günü hazırlık maçı iptal edilirken, takım 25.07.2019'da Hoffenheim ile oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada goller, Yusuf Yazıcı (2) ve Yusuf Sarı'dan geldi.

3. hazırlık maçında İtalya Seria A takımlarından Parma ile karşılaşan Bordo-Mavililer, 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Jose Sosa'nın 29. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta goller Joao Pereira ve Yusuf Sarı'dan geldi.

29 Temmuz'da oynanılan son hazırlık maçında Hellas Verona ile karşılaşan Trabzonspor, genç forveti Kerem Baykuş'un attığı golle 1-1'lik beraberliği sağladı ve maç böyle sona erdi.

Trabzonspor'un Avusturya kampı raporu!

Yusuf Sarı ve Doğan Erdoğan farkı!

Trabzonspor'un Marsilya'dan transferi Yusuf Sarı ve Lask Linz'den transferi Doğan Erdoğan hazırlık karşılaşmalarının dikkat çeken oyuncuları olmayı başardılar. Oynadığı iki maçta iki gol kaydeden Yusuf Sarı tekniği ve çabukluğu ile dikkat çekerken, Doğan Erdoğan'da savunmacı yapısı ile mücadeleci yapısı alkış topladı.

Öte yandan Karaman hazırlık maçında forvet bölgesinde genellikle Kerem Baykuş, Muhammet Akpınar ve Kerem Baykuş'a şans verirken, kampta kaleci Azat Kuçkar dışında tüm isimler forma giydi.

Trabzonspor'un Avusturya kampı raporu!

Eğlenceli anlar

Trabzonspor'da genç oyuncular ve tecrübeli isimler bir araya gelirken, yeni transferlerde takıma çabuk alıştıkları görüldü. Trabzonspor'un sosyal medya paylaşımlarında Abdülkadir Parmak'ın mikrofonu eline alıp, takım arkadaşlarına soru sorması ise taraftarların beğenisini toplayan paylaşımlardan biri oldu.

Ciddi bir sakatlık yaşanmadı

İkinci etap kamp çalışmalarında en sevindirici durum ise Sparta Prag maçı öncesi ciddi bir sakatlığın yaşanmaması oldu. Yalnızca Uğurcan ve Yusuf hafif sakatlıklarından dolayı dinlendirilirken, Bordo-Mavililer kampı sakatlık yaşanmadan kapattı.

Rakip Sparta Prag

3 günlük izin yapacak Trabzonspor, ardından toplanarak UEFA Avrupa Ligi'nde 8 Ağustos'ta karşılaşacağı Sparta Prag maçı hazırlıklarına başlayacak. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Bordo-Mavililer, 15 Ağustos'ta Medical Park Stadyumu'nda rakibini ağırlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor