Trabzonspor'un altın sezonu

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, bu sezon ekonomik olarak önemli işlere imza attıklarını, bunu saha başarısıyla da taçlandırarak 'altın bir sezon' yaşayacaklarını söyledi.

Trabzonspor'un altın sezonu

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, bu sezon ekonomik olarak önemli işlere imza attıklarını, bunu saha başarısıyla da taçlandırarak 'altın bir sezon' yaşayacaklarını söyledi. Bordomavili yönetici, "Yusuf Yazıcı'nın Fransa'nın Lille kulübüne satışından 110 milyon TL'lik gelir elde ettik. Bu rakamın çok daha azıyla kadromuza 16 oyuncu kattık. 34 Milyon TL'nin üzerinde de forma satış rakamına ulaştık. Ayrıca 12 Milyon TL değerinde kombine sattık. Bu üç konuda da kulüp tarihinde ilke imza attık. Sponsorluk anlaşmaları ve reklam gelirlerinden de kasamıza 40 Milyon TL girdi. Toplam da şu ana kadar 196 Milyon TL'lik bir gelirden bahsediyoruz" dedi.

Ekonomik tablonun çok olumlu olduğunu ifade eden Doğan şöyle devam etti: "Bu gerçekten çok önemli bir rakam. Ancak yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Yönetim kurulu olarak özellikle forma satışı ve sponsorluk gelirlerimizin daha da artması için yoğun temaslar içerisindeyiz. Şunu söyleyebilirim ki takımımız Süper Lig'de, Avrupa'da ve kupada olmak üzere üç kulvarda da başarıya koşarken bizde yönetim olarak saha dışında bu hedefler doğrultusunda çok daha büyük adımlar atacağız. Önemli projelerimiz var. Kısa süre içerisinde bu projeleri de hayata geçireceğiz. Bu sezon Trabzonspor her kulvarda adından söz ettirecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın."

TRABZONSPOR'UN BU SEZONKİ GELİRLERİ

Oyuncu satışı 110 Milyon TL

Sponsorluk 40 Milyon TL

Kombine 12 Milyon TL

Forma satışı 34 Milyon TL

Toplam: 196 Milyon TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler