Trabzonspor'un Akyazı sponsoru neden resmi olarak açıklanamıyor?

Bordo mavililerin maç başına ödediği rakam dudak uçuklatırken sponsorun resmi olarak açıklanmamasının da nedeni belli oldu.

Trabzonspor'un Akyazı sponsoru neden resmi olarak açıklanamıyor?
HABER61 Spor Servisi

Trabzonspor,  ikinci yarıda Akyazı'daki yeni stadına geçiş yaparken Başkan Muharrem Usta stat sponsorunun Medical Park olduğunu ve artık stadın isminin Medical Park Arena olduğunu açıklamıştı. Ancak sponsorun Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmemesi soru işaretlerine neden olmuştu. Yaşananların perde arkası ortaya çıktı.

Haber61 Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor hala stadı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden devralamadığı için Medical Park ile yapılan sponsorluk anlaşması Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirilemiyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, devralma işlemi henüz bitmediğinden bordo mavililerin statda maçları oynayabilmek için kira ödemeye devam ettiği bildirildi. Kira bedelinin ise maç başına 120 Bin TL olduğu ifade edildi.

(Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor