Trabzonspor'un Akyazı'da bileği bükülmüyor

Trabzonspor evinde İstanbul'un 3 büyüğüne karşı kaybetmiyor.

Trabzonspor'un Akyazı'da bileği bükülmüyor

Trabzonspor, evinde İstanbul ekiplerine acımıyor.

Trabzonspor, geçen sezondan beri Akyazı’da 3 büyüklere karşı çıktığı 5 maçta hiç yenilmedi, 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Hüseyin Avni Aker Stadı’ndan Akyazı’ya geçtikten sonra iç saha performansını zirveye çıkartan Trabzonspor, özellikle büyük maç performansıyla dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi, özellikle geçen sezondan bu yana İstanbul’un 3 dev takımıyla oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Tüm karşılaşmalarda stat dolarken, Fırtına söz konusu 5 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Bordo-Mavililer, geçen sezon sahasında Galatasaray’ı 4-0 yenerken, bu sezon ise 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup edip yıllardır süren hasrete son veren Karadeniz ekibi, Beşiktaş’ı da 2-1 ve 4-1’lik skorlarla geçti. Trabzonspor ezeli rakipleriyle evinde oynadığı 5 maçtan 13 puan çıkardı. Hedef, Fenerbahçe’yi cumartesi yıkıp, müthiş seriyi devam ettirmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor