Trabzonspor'un Ağaoğlu yönetiminde Asbaşkanı kim olacak?

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun adaylığının ardından gündeme gelen ilk soru, Ağaoğlu yönetiminde Asbaşkanlık görevini kimin üstleneceği oldu.

Trabzonspor'un Ağaoğlu yönetiminde Asbaşkanı kim olacak?

Haber61 / Spor Servisi / Özel 

Trabzonspor’da 7-8 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurula dün sosyal medyada yaptığı bilgilendirmeyle Ahmet Ağaoğlu aday olacağını açıkladı. Ahmet Ağaoğlu’nun yönetim kurulu listesi henüz kesinleşmezken, Asbaşkan olarak kimin görev yapacağı ise merak konusu.


İLK GÜNDEME GELEN İSİM: HACISALİHOĞLU

Ağaoğlu’nun asbaşkanlığı için gündeme gelen ilk ismin eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da bulunan Hacısalihoğlu’nun Trabzon’a gelmeden önce Ağaoğlu’ndan bir telefon aldığı, Ağaoğlu’nun adaylığını açıklamasından kısa bir süre önce bir Pendik’te buluşarak asbaşkanlık konusunda görüşme yapmak istediği ileri sürüldü.

GENÇLER GÖREV ALMALI DİYEREK...

Hacısalihoğlu’nun Trabzon’a dönüş yolunda olmasından dolayı kısa süreli telefon üzerinden gerçekleşen görüşmede Hacısalihoğlu kendisinin bu görev için yaşlandığını, genç ve yeni arkadaşların görevi üstlenmesi gerektiğini belirterek bu teklifi nezaketle geri çevirdiği öğrenildi.

TEKLİF SAĞIROĞLU'NA GİTTİ

Bu gelişmenin ardından Ağaoğlu’nun, Trabzon’daki yakın arkadaşlarından iş adamı Ömer Sağıroğlu’na teklif götürdüğü, Sağıroğlu’nun ise bu görevi kabul ettiği ve Ağaoğlu’nun Başkan seçilmesi halinde asbaşkan olarak görev alacağı iddialar arasında.

YÖNETİM İÇİN ADI GEÇEN İSİMLER

Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde ise yer alacak isimler yavaş yavaş netleşiyor. Buna göre Ağaoğlu’nun listesinde Mehmet Yiğit Alp, Ömer Sağıroğlu, Muharrem Saka, Ömer Eyüboğlu, Kenan Atalay gibi isimlerin olması muhtemel gibi görünüyor.  Ayrıca eski Gençlik Spor Müdürü Mehmet Atalay’ın da bürokratik işleyişe hakim olması ve iktidar çevrelerine olan yakınlığı nedeniyle yönetim kurulunda tercih edilebileceği bilgisi edinildi.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor