Trabzonspor'un 44 günlük galibiyet hasreti

Trabzonspor Başakşehir karşısında 44 günlük galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Trabzonspor'un 44 günlük galibiyet hasreti

Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son 3 maçı kazanamayarak Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir avantaj yitiren Trabzonspor, Medipol Başakşehir maçından galip ayrılarak 44 günlük hasreti bitirmek istiyor. 


Ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını oynadığı Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde bulunan Medical Park Arena'da, taraftar desteğiyle önemli bir çıkışa imza atan bordo-mavililer, yeni stadyumunda oynadığı ilk dört maçta gol yemeyerek 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Trabzonspor, son 3 maçta ise 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak Avrupa kupalarına giden yolda önemli bir avantajı iyi kullanamadı. Karadeniz ekibi, Beşiktaş'a 4-3 mağlup olurken, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Kayserispor'a ise 3-2 yenilen bordo-mavililer, sahasında 8 puan kaybederek düşüş yaşadı.

TRABZONSPOR TARAFTARINI MUTLU ETMEK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısından itibaren önemli bir taraftar çoğunluğu önünde maçlarını oynayan Trabzonspor, son haftalarda sahasında aldığı sonuçlarla taraftarını üzdü. Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir karşısında seyircisinin önünde sahadan galip ayrılmayı hedefleyen Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma iddiasını son haftaya kadar taşımak istiyor.

TRABZONSPOR SON 5 MAÇIN 1'İNİ KAZANABİLDİ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan sadece 1'ini kazanabildi. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, bu maçların öncesinde ise 10 maçın 8'ini kazanırken 2 beraberlik elde etmişti.

BAŞAKŞEHİR LİGDE 5 MAÇTIR YENİLMİYOR

Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, ligde oynadığı son 5 maçta da yenilmedi. Turuncu-lacivertliler, söz konusu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor