Trabzonspor'un 3 yıldızı da Sörloth'a yaklaşamadı

Trabzonspor'un forvet hattında büyük sıkıntı.

Trabzonspor'un 3 yıldızı da Sörloth'a yaklaşamadı

Trabzonspor’un Leipzig’e giden Norveçli’nin yerine aldığı isimler gol sorununa çare olmadı. Kaydedilen 13 golün sadece 5’i forvet oyuncularından geldi

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelişi ile birlikte defansif sorunlarını aza indirse de forvette hâlâ büyük sıkıntı var. Geçen sezon ligde 11 maçta 20 gol atan Trabzonspor, bu sezon sadece 13'te kalırken, bordo-mavililer, forvetlerden ligde en az katkıyı alan takımlardan biri oldu.

EKUBAN SAHNEDE
Leipzig'e transfer olan Sörloth, geçen sezon 11 maçta 6 gol ve 3 asistle oynamıştı. Sörloth'un yerine transfer edilen Benik Afobe ise 10 maçta 3 gol atabildi. 6 karşılaşmada 159 dakika sahada kalan Djaniny ile beklenen süreyi alamayan Plaza henüz gol katkısı veremedi. Ekuban ise orta sahaya çekilmesine rağmen 2 gol buldu. Forvetlerin gol sayısı 5 olurken, bu rakam G.Saray'da 11, Beşiktaş'ta ise 11 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor