Trabzonspor'u istemedi bakın nereye gidiyor?

Trabzonspor'un uzun süre ikna etmek için uğraştığı Aatıf tercihini yaptı

Trabzonspor'u istemedi bakın nereye gidiyor?

Trabzonspor'da Mehmet Ekici'ye karşılık takasta istenen ve uzun uğraşlar sonucu yine de ikna edilemeyen Aatıf, Konyaspor'a transfer olmak üzere.


Konyaspor 1 milyon 750 bin euroda diretiyor

Daha önce Fenerbahçe’den Aatif’a talip olan ve yüksek maliyeti nedeniyle bu transferde geri adım atan Yeşil- Beyazlılar, Faslı yıldız için bu kez ciddi bir girişimde bulundu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda 29 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe’yle pazarlık masasına oturuldu. Sarı-Lacivertliler kapıyı 3 milyon Euro’dan açarken bu rakamın 2 milyona kadar indiği öğrenildi. Konyaspor yönetimi, Aatif için 1 milyon 750 bin Euro’luk bonservis üzerinde diretiyor.

Aatif da istiyor

Tarafların hafta sonuna kadar el sıkışmaları bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi için Konyaspor’un elini güçlendiren en önemli detayın ise 29 yaşındaki futbolcunun da Aykut Kocaman’ın takımında forma giymek istiyor olması.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler