Trabzonspor'u bu sözlerle eleştirdi: Taraftarını fıtık ederek...

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor- Karagümrük karşılaşmasını değerlendirdi.

Trabzonspor'u bu sözlerle eleştirdi: Taraftarını fıtık ederek...

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'un şampiyon olacağını ama taraftarını fıtık ederek yapacağını söyledi.

Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

Trabzon ilk yarıda çok ağır oynadı ikinci yarıda ise gaza bastı. Ama rakip defansın içine girerek çalım atıp gol atacak alanı bulamadığı için fazla pozisyon olmadı. Tamam baskılı gözüktüler iyi güzel de baskılı oldukları anlarda Karagümrük'ün iki topu direkten döndü.

Puan farkını bu kadar açarken Trabzonspor ya defansı ya da hücumu iyi yapıyordu. Son 4-5 maçtır ne hücumu ne de defansı iyi yapıyorlar. Bu işin aması fakatı yok. Birinden birini iyi yapacaksın. İkisini de yapsan mükemmel oluyor.

Trabzonspor şampiyon olacak öyle gözüküyor ama seyircisini fıtık ederek. Demek ki puan farkı bu kadar olmasa Avcı'nın takımı kemanın telleri gibi gerilecek. 5. dakikada oyuna giren Yusuf Erdoğan'ı ikinci yarı başlarken teknik zorunluluk olarak mı değiştirdi. Yoksa sarı kart aldığı için takım 10 kişi kalmasın diye tedbir için mi değiştirdi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler