Trabzonspor'u böyle katlediyorlar

Hakem hatalarının sonu yok gibi. Trabzonspor her sezon aynı senaryoya kurban ediliyor.

Trabzonspor'u böyle katlediyorlar
Trabzonspor rakiplerden değil hakemlerden çekiyor. Geçtiğimiz sezon hakem hataları yüzünden 15  puanın üzerinde kayıp yaşayan  bordo-mavili takım bu sezonda hakem hatalarıyla kayıp yaşamaya devam etti. 

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın sergilediği yönetim gündem oldu. Bordo-mavili takımın aleyhine verilen penaltı ve verilmeye penaltısı yanında Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı harek sonrası kırmızı kart gösterilmemesi büyük bir infial oluşturdu.

TRABZONSPOR'U HAKEMLERE KURBAN EDİYOR
 
Geçtiğimiz sezon 3. haftasında oynanan Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçında hakem Alper Ulusoy  kaleci Lukac'ın Yusuf Erdoğan'ı ceza alanında indirmesine 'devam' dedi. Ahmet Cebe kendini atınca hatalı penaltıyı anında verdi. 2-2 biten maçta Trabzonspor 2 puan kaybetti.

TANRI'NIN DEĞİL DANAYER'İN ELİ

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında Denayer'in eli ise akıllardan çıkmıyor. Savunma oyuncusunun eliyle kestiği topta pozisyona yakın olmasına rağmen Cüneyt Çakır penaltıyı es geçti. Müsabakayı Trabzonspor 1-0 kaybetti ve 3 puandan oldu.

TRABZON HAKEM HATASIYLA 2 GOL YEDİ

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda ligin 7. haftasında oynanan Trabzonspor-Konyaspor maçında bordo-mavililer yediği 2 golüde hakem hatasıyla kalesinde gördü. Hakem  Süleyman Abay, Mustafa Yumlu'nun, Rangelov'a ceza sahası dışındaki müdahalesini içeri çekti ve penaltı verdi. Ardından Traore, 21 cm ofsayttan golü attı. Bordo-mavililer 2-1 kaybettiği maçta 3 puanıda kaybetti.

HAKEM HATALARI ÜSTÜSTE GELDİ

Ligin 8. haftasında ise Mersin'de oynanan Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçı 0-0 berabere devam ederken,  Carl Medjani'nin attığı nizami golü hakem Bülent Yıldırım, yardımcısı Asım Öz'ün de yönlendirmesi ile ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Ancak pozisyonda Medjani 11 santimetre gerideydi. Bordo-mavililer maçı 3-2 kaybederken 3 puandan da oldu.

TRABZONSPOR HAKEMLERE İSYAN ETTİ
 
Ligin 10. haftasında ise yine Hüseyin Avni Aker Stadyumunda bordo-mavililer hakem kararlarının kurbanı oldu. Kulüp ve yöneticiler maçın ardından tarihi cezalar aldı. Trabzonspor-Gaziantepspor maçını yöneten Çağatay Şahan, Larsson ve Arokoyo'nun ceza alanında elle kestiği pozisyonlarda iki net penaltıyı vermedi. Ayrıca maçta kural hatası yapıldığı iddia edildi. Maç 2-2 beraberlikle sonuçlanırken hakem furyası sabaha karşı Hüseyin Avni Akar Stadyumunda çıkabildi. Bordo-mavililer evinde oynadığı maçta 2 puan bıraktı.
 
TRABZON'UN CANI KOMŞUDA DA YANDI

Çaykur Rizespor maçında hakem Ali Palabıyık, Trabzonspor'un  3 çok net penaltısını vermedi. Çaykur Rizespor'lu  Kweuke'nin 30 ve 32'de, Robin Yalçın'ın da 34. dakikada ceza alanında elle oynamalarına penaltı vermedi, Trabzonspor'u yaktı. Bordo-mavililer müsabakayı 3-0 kaybederken 3 puandan da oldu.

GALATASARAY MAÇINDA HAKEM HATALAR DORUK NOKTASINA ULAŞTI

Galatasaray ile Trabzonspor arasında geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan maç Türk futbol tarihine geçti. Hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği 4 kırmızı kart hatalıydı. Galatasaray'a son dakikalarda verilen penaltı pozisyonunda da Cavanda'nın Umut Bulut'a herhangi bir teması söz konusu değildi. Trabzonspor müsabakayı 2-1 kaybederken, hakem kararları ve Trabzonpor'un uğradığı haksızlıklar ülke gündemine oturdu. Bordo-mavililer 1 puan kurtarabileceği maçtan yenik ayrıldı.

BU SEZONDA TRABZONSPOR HAKEM KURBANI OLDU

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın sergilediği yönetim gündem oldu. Bordo-mavili takımın aleyhine verilen penaltı ve verilmeye penaltısı yanında Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gösterilmemesi büyük bir infial oluşturdu. Hakem maçın önüne geçerken Trabzonspor 1 puandan veya 3 puandan oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler