Trabzonspor'u böyle değerlendirdi: Kabus gibi!

Spor yazarı Şansal Büyüka'dan Trabzonspor değerlendirmesi.

Trabzonspor'u böyle değerlendirdi: Kabus gibi!

Spor yazarı Şansal Büyüka Trabzonspor'u değerlendirdi. Büyüka Trabzonpor'u kurulduğu günden beri takip ettiğini belirterek "ilk kez büyük bir maçı pozisyona girmeden bitirdiler" ifadesini kullandı.

Büyüka "Trabzonspor’u kurulduğu günden beri izlerim. Hayal kırıklıklarıyla kapanan sezonlar dahil, ilk defa bir büyük maçı pozisyona girmeden bitirdiğini gördüm. Kabus gibi...Trabzonspor maç kaybeder... Ama enerjisini, coşkusunu, saha içi kimliğini bu kadar kaybeder mi?

Sörloth’un yokluğu ağır darbe... Ama Trabzonspor forması giymeye layık görülmüş oyuncuların bu kadar silik kalmaya ne hakları var?Flavio ilk maçı için hayal kırıklığı... Yaptığı penaltı ya da kırmızı kartı ile ilgili değil, oyunun hiçbir dakikasında sahaya ağırlığını ve yeteneklerini koyamadığı için...Geçen sezonun son maçlarına bakıyorum, bu sezonun ilk maçına bakıyorum, tribünlerde seyirci yoksa, sahada Trabzonspor takımı yok.

Yarım pozisyona bile giremediğin bir maçın sonucunu “basit penaltı” diye özetlersen, futbol kamuoyunu değil, kendini kandırırsın.Trabzonspor, Sosa’sız, Novak’sız, Sörloth’suz kadrosuyla geçen yılı çok özler." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor