Trabzonspor'u bekleyen yoğun mesai

Trabzonspor, Türkiye Kupası fikstürü ile birlikte yoğun bir tempo bekliyor.

Trabzonspor'u bekleyen yoğun mesai

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada aldığı beraberliklerle zirve yarışında önemli kayıplar yaşayan Trabzonspor, buna rağmen topladığı 15 puanla son 4 sezonun en iyi performansını sergiledi.

Spor Toto Süper Lig'de 10'uncu hafta itibariyle 15 puan toplayan ve zirvenin 6 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, söz konusu haftalar göz önüne alındığında son 4 sezonun en iyi performansını sergiledi. Son olarak 2014-15 sezonunda ilk 10 hafta itibariyle hanesine 15 puan yazdırabilen bordo-mavililer, 2015-16 sezonun ilk 10 haftasında 14 puan, 2016-17 sezonunda 11 puan ve 2017-18 sezonunda 12 puan toplamıştı.

FIRSATLAR KAÇIYOR

Bu arada ligde son iki haftada aldığı iki beraberlikle 4 puan kaybı yaşayan Trabzonspor, eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve zirvenin 6 puan gerisinde yer aldı. Kendisinden üst sırada bulunan Galatasaray ile Beşiktaş'ın puan kaybettiği 9'uncu haftada sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, üst sırada yer alan Kasımpaşa ve Galatasaray gibi takımların puan kaybı yaşadığı 10'uncu haftada ise Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

4 GÜNDE BİR MAÇ OYNAYACAK

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'na 4'üncü Tur'dan katılan Trabzonspor'da yoğun maç trafiği yaşanacak. Süper Lig'in 10'uncu haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan bordo-mavililer, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankara'da Bugsaşspor'un konuğu olacak. Trabzonspor, pazar günü ise ligin 11'inci haftasında sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor