Trabzonspor'u bekleyen tehlike!

Trabzonspor'un İranlı yıldız oyuncuları Vahid Amiri ve Majid Hosseini İran Milli Takımı'nın Asya Kupası aday kadrosuna seçildiler.

Trabzonspor'u bekleyen tehlike!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un İranlı oyuncuları Vahid Amiri ve Majid Hosseini Teknik Direktör Carlos Queiroz tarafından İran'ın Asya Kupası'dan oynayacağı Yemen, Vietnam ve Irak maçlarının aday kadrosuna seçildi.

Asya Kupası D Grubu'nda mücadele edecek olan İran, ilk olarak 7 Ocak'ta Yemen ile karşılaşacak. 12 Ocakta Vietnam'la oynayacak olan İran son maçını Irak ile yapacak. İranlılar eğer grubunu ilk iki sırada tamamlarsa gruptan direk çıkmış olacak. Eğer 3. olarak tamamlarsa 'en iyi 3. olabilmek' için mücadele verecek.

Şayet İran grubunu ilk 3'te bitirir, finale kadar ilerlerse Trabzonspor; Süper Lig'in ilk haftalarında oynanacak Medipol Başakşehir ve Sivasspor karşılaşmalarıyla beraber, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynacakları Balıkesirspor karşılaşmasında da iki oyuncusundan yoksun çıkmış olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler