Trabzonspor'u bekleyen büyük tehlike!

Trabzonspor basketbol takımı son maçına çıkmadan mağlup olabilir.

Trabzonspor'u bekleyen büyük tehlike!

Trabzonspor Basketbol takımı kısa bir süre önce koç Zare Markovski ile yolları ayırıp takımın başına Uşak Basket'ten ayrılan Ozan Bulkaz'ı geçirmişti. Bulkaz ile başarı arayan kulüp ödeme sıkıntısı yüzünden zorlu günler geçiriyor. 


Koç Zare Markovski yıllığı 200 bin eurodan Trabzonsporla 2 yıllık sözleşme imzalarken, bugüne kadar hiç para alamamıştı ve görevden alındığında ise içeride 5 maaş alacağı kalmıştı. Bu sebeple Trabzonspor kulübü Markovski ile anlaşarak sözleşme feshi yapamadı ve yeni koçu Ozan Bulkaz'ı TBF'ye resmi olarak bildiremedi.

Uşak maçına kadar para ödenmek zorunda

Trabzonspor yönetimi koç Zare Markovski ile anlaşıp 130 bin dolar ödeme yapmazsa 3 maç üstü üste yani Darüşşafaka Yeşilgiresun Tofaş maçından sonra Uşak maçına da koçsuz çıkacağı için hükmen mağlup olabilir.  Ekonomik sorunlar yaşayan Trabzonspor yönetiminin acil olarak para bulup bu ödemeyi yapması ve Markovski ile uzlaşarak muvafakatname alması gerekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda kadın basketbol takımlarından Adana Aski, 3 maç üst üste koçsuz maça çıkmak zorunda kaldığı için Galatasaray karşısında hükmen mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler