Trabzonspor 'u 90 dakika görmek için 450 kilometre yol gelen minik yürekler

Trabzonspor  bu akşam Medical Park Stadı'nda Alanyaspor'u ağırlıyor. Taraftarlar ülkenin dört bir yanından Trabzon'a geliyor.

Trabzonspor 'u 90 dakika görmek için 450 kilometre yol gelen minik yürekler
Okan Çıtlak - Haber61
 
Bugün oynanacak Trabzonspor Alanyaspor karşılaşmasının çok özel konukları vardı.
 
Erdoğan Duman, aslen Erzurumlu olan bir Trabzonsporlu.1987 yılından beri Trabzonsporlu olan Duman, Çocuklarına ve yeğenlerine Trabzonspor sevdasını aşılamış. 1987 yılında kamyoncu olan babası ile Trabzon'a gelmiş ve o gün bu gündür Trabzonspor sevdası ile yaşıyor.
 
"Yıllardır Trabzonspor ile mutlu olduk Trabzonspor  ile üzüldük" diyen Erdoğan Duman "İnşallah bizim çocuklarımız mutsuzluk yaşamaz. Nice şampiyonluklar görürler" diyerek duygularını aktardı.
 
"4 yaşında Erzurum'u görmeden Trabzon'u gördüm" diyen Duman, "O günden sonrası bir aşka dönüştü" diyor.
 
Erdoğan Duman  Daha önce Trabzonspor maçlarına gelmeyen 2 çocuğunu ve 4 yeğenini özel aracına alıp Trabzon'a Maça getirmiş.
 
7 yaşındaki Zümra Duman, 8 yaşındaki Osman Efe,10 yaşındaki  Eray,9 yaşındaki  Berat, 6 yaşındaki Halil ibrahim ve 12 yaşındaki  Zeynep bu akşam ilk defa babaları ve amcaları aracılığı ile aşık oldukları renkleri canlı olarak izleyecekler.
 
Çocukların en büyüğü olan Zeynep "Ben babam sayesinde Trabzonsporlu oldum, babam bana anlattı ve sevdirdi. Trabzonspor'u çok seviyorum oyuncularını da çok seviyorum. " dedi.
 
Elindeki bayrağı gösterip "Bu elimde görmüş olduğunuz bayrak 1984 şampiyonluğunu görmüş bir bayrak"  diyerek önemini belirtti.
 
Erzurumlu minikler ezberlemiş oldukları marşı da  seslendirdiler.

Trabzonspor 'u 90 dakika görmek için 450 kilometre yol gelen minik yürekler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler