Trabzonspor, Türkiye'de bir ilke imza attı

Özkan Sümer Futbol Akademisi Türkiye'nin en kapsamlı futbolcu yetiştirme tesisi...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu altyapı antrenörleri ve altyapı sporcularının katılımıyla Özkan Sümer Futbol Akademisi’ni ziyaret etti.

Altyapı sporcuları için 6 eğitim sınıfı, 9 antrenör ofisi, 109 yatak kapasiteli toplamda 345 kişiye hizmet veren Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile birlikte basın mensupları da tesisleri gezdi.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Özkan Sümer, Türkiye’deki altyapı gerçeğini 50 yıl önce gündeme getiren isimdi. Türkiye genelinde yapılan bu uygulamadan Trabzonspor en çok faydalanan takım oldu. Geçmişteki şampiyonluklarımıza dikkat ettiğimizde hep altyapıdan yetişen sporcularımızla şampiyon olduk. Bugün futbol bir endüstri haline geldi, sürekli üretmek zorundasınız. Bizler de Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde futbolcu yetiştirmek için, üretmek için Türkiye’nin ilklerinden bir tesisi faaliyete geçirdik. Yemekhanesiyle, yatakhanesiyle, fitness salonu, derslikleri ve odalarıyla hayata geçirdik. En önemli amacımız altyapıdan futbolcu yetiştirip A takımımızda yararlanmak ve daha sonra dünyaya ihraç etmek. Sizlere de geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretin ardından Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve antrenörler ile altyapı sporcuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Trabzonspor, Türkiye'de bir ilke imza attı

Trabzonspor, Türkiye'de bir ilke imza attı

Trabzonspor, Türkiye'de bir ilke imza attı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler