Trabzonspor transfer için İstanbul'da kritik zirve

Trabzonspor'da takıma 4 gün izin veren teknik direktör Abdullah Avcı, transfer görüşmelerini yakından takip etmek için İstanbul’a geçti. Avcı süreçte aktif olarak rol alacak.

Trabzonspor transfer için İstanbul'da kritik zirve

.Trabzonspor'da transfer çalışmaları ligin bitimine sayılı günler kala oldukça hareketlendi.

Bordo-mavili takımda Başkan Ahmet Ağaoğlu, iki oyuncuyla anlaştıklarını ikisinde de önemli mesafe kat ettiklerini belirtirken, toplamda yapılacak transfer sayısının en az 8 olması bekleniyor. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Koita ve Bruno Peres için sezonun sona ermesi beklenirken, diğer transferlerin tamamlanması için de yoğun temaslar devam ediyor.

Bu doğrultuda teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da yöneticilerle bir araya gelecek. Burada görüşmelerde bizzat rol alacak olan Avcı'nın oyuncularla direkt olarak iletişime geçeceği ve hedefler konusunda onları ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler