Trabzonspor transfer haberleri - 02.01.2019

Haber61 Spor Servisi İşte Trabzonspor hakkında haberlerde çıkan günün transfer iddiaları...

Trabzonspor transfer haberleri - 02.01.2019

Mbia haber bekliyor. Onazi'nin sakatlanmasından önce stoper için alternatif isimler üzerine yoğunlaşan Trabzonspor, bu kez defansif orta saha oyuncusu transferine odaklandı. Bu doğrultuda ismi gündeme gelen Mbia, menajeriyle kulübe haber yollayarak, "Taraftarlar sürekli bana yazıyor. Benimle ilgileniyor musunuz?" diye sordu. Ancak yönetim, menajere net bir cevap vermedi. Bordo-mavili taraftarların ise Mbia'nın yeniden takıma kazandırılması konusunda beklentisi oldukça yüksek. Önemli güç katacağı düşünülen 32 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, Fransa ekiplerinden Toulouse'tan ayrılmayı düşünüyor.

Wakaso'yu Ahmet Ağaoğlu çok istiyor

Onazi'nin yerine bir çok ismi gündemine alan Trabzonspor, Guimares'te forma giyen Alhassan Wakaso da ısrarcı. Aldığımız bilgilere göre 26 yaşındaki Ganalı ön liberonun transferi için başkan devreye girdi.

Abdülkadir'e Roma markajı

İtalyan devi Roma'nın Sportif Direktörü Monchi, Abdülkadir Ömür'ü markaja aldı. Başarılı sportif direktörün, ara transfer döneminde Abdülkadir için harekete geçip nabız yoklayacağı iddia edildi. İtalyan basını, İngiliz ekipleri Manchester City veLiverpool'un da genç oyuncu ile yakından ilgilendiğini, Monchi'nin ise bordo-mavililere Abdülkadir Ömür ile ilgili takas önerisinde de bulunabileceğini öne sürdü. Bordo-mavililerin ise genç oyuncudan ciddi bir bonservis bedeli kazanmayı planladığı ve gelebilecek takas tekliflerine şimdiden kapı kapattığı belirtildi.

Fener'den Olcay hamlesi

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Olcay Şahan, Süper Lig'in 4 kulübüyle temas halinde. Tecrübeli oyuncuyla en ciddi ilgilenen kulüpler ise Fenerbahçe ile Bursaspor. Göztepe ise Yasin Öztekin'in olası ayrılığı sebebiyle Olcay Şahan'ı gündemine aldı. Kayserispor'da ise Hikmet Karaman, transfer yasağının kalkması halinde ilk olarak Olcay Şahan için mesai verilmesini istedi. Trabzonspor yönetiminin kamp kadrosuna dahil etmediği oyuncunun eski hocası Ersun Yanal'la çalışmaya sıcak baktığı, bu ihtimalin gerçekleşmemesi halinde ise Bursaspor'un teklifini değerlendireceği belirtildi.

Onur'a Kasımpaşa kancası

Trabzonspor'da Onur'un rotası İstanbulu2026 Bordo-mavili takımda kadro dışı kalmasının ardından sözleşmesini feshetmek için TFF'ye müracaat eden Onur'a Kasımpaşa da talip oldu. Ara transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Onur için Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin devreye girdiği ve tecrübeli file bekçisine, “Seni takımımda görmek istiyorum. Bize gel Onur” dediği belirtildi. Onur'un ise Cuma gününden sonra TFF'nin kararına göre rotasını şekillendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor