Trabzonspor Toure'ye imza attırdı

Trabzonspor, Toure'ye imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı

Trabzonspor Toure'ye imza attırdı

Haber61- Haber Servisi

Trabzonspor'un yeni transferi Zargo Toure için bugün imza töreni düzenledi.  Dün Hosseini'ye yat limanında imza attıran Trabzonspor Toure'ye ise Ayasofya'da imza attırdı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun katılımıyla düzenlenen imza törenine Toure'nin Senegal'den gelen babası da katıldı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayretti Hacısalihoğlu "Bu transfer döneminde az sayıda ihtiyaç olan bölgelere tavkviye yapmayı planladık. Ekonomik durum bunu gerektiriyordu. Yeni katılan arkadaşımız da savunmanın merkezinde görev yapıyor. İzleme komitemizin kanaatiyle bu transferi gerçekleştirdik. Trabzonsporun bir eksiğini tamamlamış olacak. Bu imza törenini Trabzon'un tarihi mekanlarından biri olan Ayasofya Müzesi'nde yapıyoruz. Trabzonspor, Trabzona katkı sağlamak için vardır. Bu imza töreni vasıtasıyla Trabzona bir katkımız olacağını umuyoruz. oyuncumuza başarılar diliyoruz." dedi
Trabzonspor Toure'ye imza attırdı
Toure'nin babasının Senegal'den imza töreni için geldiğini belirten Hacısalihoğlu, "Biraz daha genç olsa onu da transfer ederdik" şeklinde espri yaptı.

Hacısalihoğlu imza törenlerinin tarihi mekanlarda yapılması ile ilgili sorulan soruya " İmza törenimizi Trabzon'un tarihi mekanlarından birinde yapıyoruz. Daha önce de bu tarz törenler yapmıştık. Bir çok tarihi mekanımız var Sümela manastırı gibi, hepsini gezmek mümkün değil zaten transfer çalışmalarının sonuna geldik." şeklinde cevap verdi.

Trabzonspor Toure'ye imza attırdı

Trabzonspor’un yeni transferi Zargo Toure ise bu transferde Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Issıar Dia’nın katkısı olduğunu söyledi.

Trabzonspor Toure'ye imza attırdı

Toure şöyle konuştu;

 "Öncelikle tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Trabzonspor gibi büyük bir kulübe katıldığım için çok mutluyum. Birçok arkadaşımla görüştüm ama Dame N’doye ile görüşmedim tanışlığımız yok. Ama Issıar Dia ile görüştüm ve buraya gelmemde çok etkili oldu. Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu bana söyledi. Türkiye ligini daha önce takip ediyordum. Kendi gelişimim adına burada olmanın daha iyi olacağını bu nedenle biliyordum. Trabzonspor’u da gelmeden önce biliyordum. Benim en büyük hedeflerimden birisi buraya gelmemin nedeni milli takımda yeniden forma giyebilmek ve Afrika Kupası’nda yer almak."

hayrettin hacısalihoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor