Trabzonspor taraftarından sağlık çalışanlarına destek: 5 kişi geldik 500 kişi döneceğiz

Gölcük'te faailetlerini gösteren Trabzonspor taraftar derneği sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla pankart astı.

Trabzonspor taraftarından sağlık çalışanlarına destek: 5 kişi geldik 500 kişi döneceğiz

Bordo Mavili taraftarlar, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi girişine pankart asarak sağlık ve emniyet çalışanlarına desteklerini ilettiler

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kısa bir zaman önce faaliyete geçen Kocaeli Trabzonsporlu Taraftar Derneği üyeleri koronavirüs nedeniyle yoğun bir şekildeçalışan emniyet ve sağlık mensubu çalışanlarına moral desteği verdiler. Necati Çelik Devlet Hastanesi önüne gelen Bordo Mavili taraftarlar, üzerinde “Kurt, kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Biz koronayı atlatırız ama, sizin bu iyiliğinizi asla unutmayacağız” yazılı pankartı acil servis karşısına astılar.

5 KİŞİYLE GELDİK 500 KİŞİYLE DÖNECEĞİZ

Tezahürat etmeyi de ihmal etmeyen taraftarlar, hem sağlık hem de emniyet mensubu çalışanlarına desteklerini ilettiler. 4 grup arkadaşıyla birlikte ziyaret ettiklerini belirten Başkan Zafer Mor “Tedbir amaçlı bu pankartı asmaya 5 kişi geldik ama bu zor günleri geçirdikten sonra 500 arkadaşımızla almaya geleceğiz. Sağlık ve emniyet mensubu çalışanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler