Trabzonspor taraftarı coştu

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde Pazar saat 19:00’ da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’n da Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürd

Trabzonspor taraftarı coştu

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde Pazar saat 19:00’ da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’n da Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Alışılmışın dışına çıkan Bordo-Mavili ekip dün gerçekleştirilen idmanı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yerine Kadir Özcan Tesislerinde yapınca taraftardan büyük alkış aldı.

Bordo-Mavili taraftarlar yapılan bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getirirken, Trabzonspor hafta da bir idmanını bu sahada gerçekleştirsin burası karnaval yerine döner ifadelerini kullandılar. İdman esnasında oyunculara teker teker tezahüratta bulunulurken idmana gösterilen ilgi oyuncuları da memnun etti.

Trabzonspor’da idman esnasında oyuncuların hırsı gözlerden kaçmazken, taraftarların “Şota forvete” tezahüratı büyük alkış aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor