Trabzonspor taraftar grubu lideri Erbaş'tan Dozer Cemil çağrısı

Affetmezler taraftar grubu lideri Paşa Erbaş gelecek sezona Dozer Cemil isminin verilmesi konusunda destek istedi.

Trabzonspor taraftar grubu lideri Erbaş'tan Dozer Cemil çağrısı

Haber61 – Spor Servisi – Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalar sonrasında sona erdi.

2019-2020 sezonuna verilecek isim ise şimdiden tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda ismi verilen futbol efsanelerinin ardından sıranın Trabzonspor’da olduğunu belirten Bordo mavili camia gelecek sezona Dozer Cemil isminin verilmesini istiyor.

Trabzonspor’un Affetmezler Taraftar Grubu lideri Paşa Erbaş, Dozer Cemil isminin gelecek sezona verilmesi konusunda tüm camiadan destek beklediklerimi söyledi. 

Erbaş Haber61’e yaptığı açıklama “Tüm şehrin bütün siyasilerin Trabzonspor yönetimi ve bizler taraftar grupları Derneklerin destek vermeleri ve bizimde üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Türkiye’de önemli futbol adamlarının isimleri Süper Lig’e verildi. İlhan Cavcav, Hasan Doğan, Lefter Küçükandonyadis futbol sezonu isimleri verildi. Efsane futbol adamları böylece isimleri ile onurlandırıldılar. Biz bu manada sıranın Trabzonspor’da olduğunu ve rahmetli Dozer Cemil (Cemil Usta)’nın 2019-2020 sezonuna lig ismi olarak verilmesini istiyoruz. Bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Tüm camiayı destek vermeye çağırıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor