Trabzonspor sponsoru açıkladı, Bakan'a teşekkür geldi

Trabzonspor'un Turkcell ve Huwaei ile sözleşme imzalanmasının ardından AK Parti Trabzon'dan Bakan Berat Albayrak'a teşekkür geldi.

Trabzonspor sponsoru açıkladı, Bakan'a teşekkür geldi

Haber61 Haber Servisi

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yarımcısı Halil İbrahim Demirtaş, Trabzonspor’un son imzaladığı sponsor anlaşması sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a teşekkür etti.

Demirtaş şunları kaydetti:

“Biz Trabzonsporlular; Trabzonlu ve fanatik Trabzonsporlu Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a kocaman bir teşekkür borçluyuz... Yakın geçmişte, borçlarından ötürü müzesindeki kupaları ve tarihi karar defterleri haciz edilme noktasına gelen Trabzonspor'umuz, Sayın Bakanımız'ın destekleri ile iflastan kurtulmuştur. Trabzonspor'umuzun tüm borçlarını yapılandırarak Karadeniz Fırtınası'nı 'futbol camiasına tek kuruş borcu olmayan tek Süper Lig takımı' haline getiren Sayın Albayrak, sponsorlarla da kulümüzü güçlendirmeye devam ediyor. Önce QNB Finansbank'ı takımımıza sponsor yapan, sonra Vestel ile sponsor anlaşmasını sağlayan Bakanımız, bugün kamuoyuna açıklandığı üzere Huwai-Turkcell sponsorluğu ile Trabzonspor'umuza 52 milyon TL kaynak sağlamıştır. Marifet iltifata tabidir. Ekonomik olarak dibe vurmuş olan Trabzonspor'umuzu ayağa kaldıran Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a şükranlarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor