Trabzonspor skoru koruyamıyor

Trabzonspor öne geçtiği maçlarda 24 puan kaybetti.

Trabzonspor skoru koruyamıyor

Trabzonspor, Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım oldu. Trabzonspor ligde öne geçtiği 11 karşılaşmada skoru koruyamadı.

Bordo-mavili takım, Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım oldu. Karadeniz devi; Kasımpaşa (2), Gençlerbirliği (2), Demir Grup Sivasspor (3), Medipol Başakşehir (2), Galatasaray (2), Yukatel Denizlispor (3), Beşiktaş (2), Gaziantep FK (2), Aytemiz Alanyaspor (2), MKE Ankaragücü (2) ve Antalyaspor olmak üzere bu sezon ligde öne geçtiği 11 karşılaşmada toplam 24 puan kaybı yaşadı.

BEŞ İSİM ERKEN GİTTİ

Berabere biten maç sonrası Trabzonsporlu 5 futbolcu, kulüpten verilen araçla stadyumdan erken ayrıldı. Badou Ndiaye, Nwakaeme, Messias, Sörloth ve Ekuban arkadaşlarını beklemeden stadyumdan ayrılan bordo-mavili oyuncular oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler