Trabzonspor Sivasspor'dan üstün

Trabzonspor ile Sivasspor 29. randevuda

Trabzonspor Sivasspor'dan üstün
Haber61 Spor Servisi 
Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma bordo mavililerle Sivas ekibinin toplamdaki 29. mücadelesi olacak.

Trabzonspor ile Sivasspor bugüne kadar lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere 28 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda bordo mavili takım rakibine 14 galibiyetle üstünlük kurmayı başardı. Sivasspor ise 9 kez kazanırken 5 maçta kazanan olmadı.

İki takımın Sivas'ta karşılaştığı 12 mücadele ise ev sahibi ekibin üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekip sahasında 6 kez galip gelirken Trabzonspor 4 kez rakibini mağlup etti. 2 maç ise berabere sona erdi.

LİGDE MAÇLARIN YARISI TRABZONSPOR'UN

İki takım arasında ligde oynanan mücadelelerde de Fırtına'nın üstünlüğü göze çarpıyor. Trabzonspor rakibini 22 maçta 11 kez yenerken 6 kez yenildi ve 5 maç berabere bitti. Bordo mavililer ayrıca ligde rakibiyle karşılaştığı son 14 maçta sadece 1 kez mağlup oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler