Trabzonspor Siopis'in maliyetini açıkladı

Trabzonspor Siopis transferinin detaylarını açıkladı

Trabzonspor Siopis'in maliyetini açıkladı

Trabzonspor Alanyaspor'dan Manolis Siopis'i kadrosuna kattı. Bordo mavili kulüp futbolcunun maliyetini açıkladı. Buna göre Trabzonspor 3 taksit halinde 1 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.  Siopis ile 3 yıllık sözleşme imzalanırken yıllık 700 Bin Euro garanti ücret ödenecek.

İşte yapılan açıklamalar;

-Profesyonel futbolcu Emmanouil Siopis'in kulübümüze transferi konusunda, Alanyaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Alanyaspor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak,  3(Üç) taksit halinde toplam 1.000.000.-EUR ödenecektir.

Alanyaspor Kulübüne ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %20'si, ödenecektir.

-Profesyonel futbolcu Emmanouil Siopis ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

Her bir sezon için 700.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

Tıklayın: Manolis Siopis kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler