Trabzonspor sevgisi bambaşka

Trabzonspor’un yeni stat açılışına gelen binlerce taraftar arasında  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun davetlisi olarak Mardin-Muş ve Bingöl’den gelen taraftarlarda vardı.

Trabzonspor sevgisi bambaşka

BAKAN SOYLU’NUN DAVETLİSİ OLARAK GELDİLER

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın bu nazik davetlerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek “Muhteşem bir stat oldu.Bu stat da nice başarılara imza atacağız. Mardin-Trabzon arasında sevgi köprüsünün oluşmasında  ve bizleri buraya her gelişimizde yalnız bırakmayan  özellikle Trabzon’daki dostlarımız Ahmet Külekçi,Musa Pervanoğlu ve Hami Mazlum’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı


KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Beş yaşından beri fanatik Trabzonsporlu olduğunu Muş’tan kara-kışa aldırmadan  toplam 31 kişi ile yeni stadın açılışına katıldıklarını ifade eden Muş Dağdibi Köyü Muhtarı Kadri Coşkun’da çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bu acılı günlerde birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız.El-ele kardeşçe yaşayacağız. Bu vatan bu bayrak  bizim ortak paydamız.Bizleri buraya davet eden sayın bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyoruz.Trabzonspor’umuza yeni stat hayırlı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler